Bin Laden hekelt Nederlandse terroristen

"De Frans Bauers onder de jihadisten"

“Opgedregd uit het afvoerputje van de Ummah, kinderlijk naïef en van spruitjesgeur doordrenkt.” Al Qaeda-leider Osama Bin Laden laat in zijn gisteren geopenbaarde videoboodschap geen spaander heel van zijn Nederlandse volgelingen. De Nederlandse terrorist blinkt uit in kleinburgerlijkheid en amateurisme, maar blijft volharden in zijn eigen grootheidswaanzin. Bin Laden schuwt harde woorden niet en spreekt van ‘de Frans Bauers onder de jihadisten.’

“Het begon veelbelovend”, aldus Bin Laden. “In de 19e eeuw speelde Nederland een leidende rol in het terrorisme. Neem nou commandant Van Speijk. Hij liet zichzelf met zijn schip ontploffen in de haven van Antwerpen tijdens de Belgische Opstand. Van Speijk is tot op heden vaste prik op het theorie-examen in onze kampen in Pakistan.”

De Al-Qaedaleider ziet na Van Speijk een ‘neerwaartse spiraal in het polderterrorisme met als dieptepunt de huidige generatie.’ “Wat stelt zo’n Samir A. nou voor? Denkt die jongen nu echt dat je een fatsoenlijke Jihad kunt voeren met kunstmestbommen van Intratuin? Wie een beetje de consumentenbladen leest weet al lang dat de kwaliteit van deze firma de laatste jaren steeds als laagste uit de testen komt. Een ervaren terrorist dient zich hiervan op de hoogte te houden.”

Felix Meurders, presentator van het consumentenprogramma ‘Kassa’, bevestigt de woorden van de topterrorist. “Intratuin levert inferieure kunstmest, die zich uitermate slecht leent voor het maken van bommen. De kracht van de explosie is zeer beperkt en bovendien is de kans op weigeraars aanzienlijk.” Meurders vermoedt dat het gevaar van Samir A. en de rest van de Hofstadgroep schromelijk wordt overschat. “De Hofstadgroep kiest voor ‘zo goedkoop mogelijk’ in plaats van kwaliteit. Dan kom je al snel bij Intratuin, ja. Maar verwacht niet dat je buitenlandse collega’s je dan nog aux serieux nemen.”

Bin Laden verklaart dat de Nederlandse terroristen het mikpunt zijn van grappen in Tora Bora. “Iedere keer als een lachsalvo in de grotten weerklinkt weten we dat er weer een Samir A.- of Mohammed B.-mop is getapt. Ze zijn de Frans Bauers onder de jihadisten en het ergste is: ze hebben het zelf niet eens door.”

Samir A. herkent zich niet in de kritiek van ‘zijn grote leider’. “Broeder Mohammed heeft het pistool waarmee hij Van Gogh doodschoot gekocht bij de gebroeders Vilatovic, twee Joego’s die in het milieu bekend staan als ‘de Aldi onder de wapenleveranciers’. Toch had hij succes met dit wapen.” De vermeende Nederterrorist is er dan ook van overtuigd dat de kracht van de Jihad niet zit in de prijs of kwaliteit van de wapens. “Met geloof en steun van Allah (swt) moeten we zelfs met besjes en pvc-buizen de Jihad kunnen winnen. Jullie horen meer van ons.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Laden moet zijn mond houden en zich op ToraBora concentreren.
Wij in NL zijn het “state of the art” voor de goedkopere en kleinschalige Jihad voor de einzelganger.
Schieten met een omgebouwd alarmpistool en steken met een keukenmes..
Zelfs de Taliban heeft repsect voor Nederland

Reageer
gravatar

Bin Laden vergist zich.

Het probleem is niet de polder-jihad, maar de zap-jihad. Het probleem is niet Nederlands, maar internationaal. In de tijd van de profeet stelde de jihad iets voor: na uren gevochten te hebben ging je vervolgens creperen op het slagveld. DAT was professioneel martelaarschap. Maar tegenwoordig denkt de jeugd dat je met één druk op een knopje al verzekerd bent van 72 maagden; de “instant gratification” van de zap-cultuur. Ik zeg u, Albert en zijn Profeet Mark zijn hierover zéér teleurgesteld!

Reageer
gravatar

Mijn beschte Kees. Wijlen de onvolprezen Sjef van Oekel sprak ook al de onvergetelijke woorden “Wie is U?”. En kunnen wij zijn naam niet als ikoon der Nederlandsche taal aan onsch nageslacht medegeven? Wat ik Wim T. Schippers brom!

Reageer
gravatar

‘Blaasde’ ons van Speijk zich op in De Schelde? U kent uw klassieken meneer Niyoosha. Is u er wel bewust van dat Antwerpen aan de Schelde ligt? Daar ‘ligde’ het in 1830 ook al.

Reageer