Hotmail komt met ‘Topmailtjes’

Gemengde reacties op publiciteitsstunt

Windows Live Hotmail komt met een nieuwe rubriek. ‘Topmailtjes’, dat voortaan wekelijks verschijnt, geeft een selectie van de tien ‘mafste, liefste en meeste opmerkelijke' mailtjes die de voorga
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het succes van Topmail is ook de onvolprezen TNT niet ontgaan. Handig inspelend op de nieuwe succesformule, worden de postsorteerders van TNT nu óók getraind om op vergelijkbare wijze als waarop in de film ‘Noorderlingen’ de postbode de brieven die hij moet bezorgen ongemerkt opent, de post te openen en zó de fraaiste post onder de scanner door te halen en voor publicatie te bestemmen.

Reageer
gravatar

Iedere gratis mailprovider laat de mailtjes doorzoeken. Google en Yahoo en alles ook. En nu blijkt dat niemand die gebruiksovereenkomst te lezen. Ziehier de reden dat ik er een punt van maak dat wel te doen.

Zo is ook alle processortijd die je niet gebruikt, eigendom van Microsoft, en met een enigszins creatieve uitleg, ook alle vrije ruimte op jouw harde schijf. Lees maar goed. Je staat te kijken wat er in zo’n “overeenkomst” staat.

Is er niemand in heel Nederland op het idee gekomen om gewoon GPG te gebruiken? Is al je e-mail onleesbaar voor een ander. Achterdeurtjes kunnen niet, broncode is vrij beschikbaar.

En voor de goede orde: Ron Gonder is officieel nog steeds getrouwd. Vraag me af wat hij terugmailt.

Reageer
gravatar

Iedereen die zijn prachtige e-mails encrypt kan fluiten naar zo’n Topmailtje. Eigen schuld. Het is ook een beetje asociaal om gebruik te maken van het internet maar je mails voor jezelf te houden.

Reageer
gravatar

Paniek en verwarring op NuJij. Allemaal mensen die iets te verbergen hebben.

Reageer
gravatar

En op Google Earth geven ze dan in een moeite de coördinaten van je woon- of verblijfplaats erbij en je minst flatteuse foto. (Het uitzoeken van de minst flatteuse foto besteden ze uit tegen een hongerloontje in een of ander ontwikkelingsland, zoals Zimbabwe en dat wordt verricht door kindslaafjes.)

Reageer
gravatar

Iedereen kan je e-mail lezen, te beginnen met je baas, je provider enz.
En nog even en google geeft je die resultaten die bij jou passen.

Reageer
gravatar

Dus jullie willen zeggen dat Microsoft je email kan lezen..? Shit, straks gaan jullie ook nog beweren dat Google kan zien waarop je zoekt!

Reageer
gravatar

Nu word ik natuurlijk niet geacht te reageren, hoewel dit, na een veranderde wet, best tot de mogelijkheden zou kunnen gaan behoren.

Reageer