Maroon 5, Kane en Boris strijden om liftmuziekcontract

Na het faillissement van Muzak, de wereldberoemde producent van ontspannende liftmuziek, zoekt liftmuziek-exploitant Elevatormoods naar een nieuwe leverancier van onopvallende klanken. “Wij zijn op het moment in gesprek met Maroon 5, Kane, Wouter Hamel en Boris vanwege hun uitstekende geschiedenis in het maken van onopmerkelijke muziek,” aldus John Jackson, CEO van Elevatormoods.

Dinand Woesthoff, woordvoerder en zanger van Kane, heeft in de lokale media laten weten dat “dit een grote kans is voor Kane. Dit zou eindelijk onze grote internationale doorbraak kunnen zijn.” Adam Levine, zanger van Maroon 5, heeft laten weten dat hij ervan uit gaat dat zijn band het felbegeerde liftcontract in de wacht zal slepen. “Wij staan al jaren internationaal bekend als de grootste producent van onopvallende, zielloze en volledig zouteloze muziek. Het is dan ook door onze concurrentie dat bedrijven als Muzak ten onder zijn gegaan,” aldus Levine.

Over de concurrentie voor het liftmuziekcontract zegt Levine: “Ik had uiteraard nog nooit van Kane, Hamel of Boris gehoord, maar nu ik hun muziek heb gehoord snap ik waarom Elevatormood ook met hen in gesprek is. De muziek is inderdaad zeer ziel- en zouteloos, maar ik krijg vooral bij Kane het idee dat ze ondanks hun onopvallendheid toch proberen op te vallen.” Woesthoff reageert op deze kritiek met: “We zullen nog wel zien wie die liften up en down gaan rocken.”

Zanger Boris is ook gevraagd om een reactie, maar zelfs zijn reactie was te onopmerkelijk om in dit artikel weer te geven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik werk op de tweeënderdigste verdieping. Onze lift heeft geen muziek. Het is onmenselijk, die ijzige stilte tussen die verveelde collegae. Iedereen sterft van eenzaamheid. MAAR: Als je dan zelf een keer de situatie probeert aan te pakken door je doedelzak te pakken en de nieuwste van Maroon 5 ten gehore te brengen is het ook weer niet goed. Zeker bij het inblazen van de doedelzak klagen de andere liftgebruikers namelijk over ruimtegebrek. Het is ook nooit goed.

Reageer
gravatar

De uptempo nummers van Kane zijn bedoeld voor de lift omhoog. En ja, u raadt het al, de downtempo nummers zijn voor omlaag. En als de liftdeuren opengaan: het intro! Soms is het leven heel overzichtelijk.

Reageer
gravatar

Zoals de tenen van de meeste mensen er direct van krommen, zo raken ook liftkabels in de knoop van het geluid van Dinand “gemartelde zeehond” Woesthoff van Kane, dus dat wordt niets.

Reageer