Wat 2009 best weleens zou kunnen gaan brengen

Na een tumultueus 2008 zullen veel lezers met hoop, angst en beven uitkijken naar 2009. Maar goed dat De Speld voor u twee van de meest getalenteerde waarzeggers heeft ingeschakeld. Exclusief voor onze trouwe lezers kijken Shanya en M’belldodogu voor u diep in de glazen bol, schudden de tarotkaarten nog een extra maal en drinken liters bladerige thee.

Shanya:

2009 wordt een jaar van sterke emoties. Hoed u voor schildpadden.

In februari zal er een uitdaging op uw pad komen. Ga deze niet uit de weg, tenzij de uitdaging te groot is, dan is het wellicht raadzaam deze wel uit de weg te gaan.

In maart zult u uw huur te laat betalen. Een automatische incasso voorkomt veel ongemak!

In mei zal een onjuiste astrologische voorspelling u duur komen te staan. In tegenstelling tot wat u zal lezen, is het derde huis van Venus bij uitstek de gelegenheid om uw dochter uit te huwelijken.

Pinksteren valt dit jaar na Pasen. Houd hier rekening mee in uw planning.

De zomer is vaak een goede tijd om een vakantie te houden. Mercurius is u in juli welgezind, en als u nog een vierde glaasje sangria neemt, wordt zelfs Mercurius aantrekkelijk.

Richting het einde van het jaar zal de temperatuur sterk afnemen. Wellicht zelfs tot onder het vriespunt. Ik raad daarom aan om de winterjas nog niet aan de wilgen te hangen.

Financieel gezien zal het ook een interessant jaar worden. In 2009 staat de aandelenbeurs niet stil! Wij raden aan flink in Shell te investeren.

Een bekende Nederlander zal een stevige uitspraak doen, die ook u niet onberoerd laat.

M’belldodogu:

Ik voorzie dat na honderden jaren onderdrukking de zwarte man eindelijk rechtvaardig behandeld zal worden. Er zal een symbool komen, een sein. Ik voorspel dat begin 2009 een zwarte man een invloedrijke, leidende positie zal innemen.

2009 is het jaar van de zilverbekgaviaal. Zorg ervoor dat u flink wat tijd in de zon doorbrengt, dat zal uw activiteitsniveau ten goede komen.

In oktober gaat het regenen, daar kunt u vanuit gaan.

Er zullen vijf nieuwe vogelsoorten worden waargenomen in Nederland. De amerikaanse oeverloper, eind februari, in de Starrevaartplas. Een grijze gors, gevangen op de vinkenbaan in Castricum in april. In juni zal de eerste Nederlandse amoerroodpootvalk ontdekt worden in het Fochteloërveen. Dan zien we in augustus een andere primeur verschijnen: een kleinste strandloper op Texel, gevolgd door een kleine pijlstormvogel die eind september over de zuidpier bij IJmuiden vliegt.

De tectonische plaat waarop het oostelijk deel van het continent Afrika ligt, zal zich een paar meter verder verwijderen van de rest van Afrika. Voorlopig blijven de twee delen nog wel met elkaar verbonden.

2009 is zo’n net-niks jaar. Tussen Zomer- en Winterspelen, tussen WK en EK. Vlees noch vis, mene mene tekel. Een goed jaar dus om te stoppen met roken en drinken, te gaan samenwonen, een huis in Appingedam te kopen en u in de donkere decemberdagen een kogel door het hoofd te jagen.

Financieel gezien zal het ook een interessant jaar worden. In 2009 staat de aandelenbeurs niet stil! Shell zal een flinke duikeling maken, zoek uw geluk elders!

U ziet het. De Speld zal u ook in 2009 in raad en daad bijstaan. Voor al uw nieuws, een luisterend oor, verhelderende inzichten, voorspellingen op maat en een digitale schouder om op uit te kunnen huilen. De Speld, de vluchtstrook van de digitale snelweg, ook in 2009.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Per soonlijk zou ik het toejuichen, in dien er zich benevens voor spellingen tevens na spellingen zouden voor doen. Dat zou ook achter af veel ellen de kunnen voor komen.

Reageer
gravatar

Ik zou helemaal tevreden zijn, als de Speld behalve een vluchtstrook van de digitale snelweg ook een vlugstrook zou bieden. Dan waren we geheel in lijn met de vaart der digitale volkeren.

Reageer