Shutterstock / PippiLongstocking

Shutterstock / PippiLongstocking

Man komt terug uit Istanbul met dezelfde haarlijn

Een grote schok voor de vrienden en familie van de 33-jarige Gijs: hij keerde na een vakantie in Turkije terug met dezelfde haarlijn.

“Hij zei dat hij lekker ging ontspannen. In Turkije. In zijn eentje. Dan weet je wel hoe laat het is, dachten we”, aldus Jacco, Gijs’ beste vriend. “Dus we stonden op Schiphol met een spandoek met ‘Haar van Gijs: welkom terug’ en zagen toen we dat er helemaal niks was veranderd.”

“De Galatatoren is prachtig”, zegt Gijs. Jacco zucht. “Iedereen had verwacht dat hij wel een paar dagen moest herstellen van de ingreep, maar hij blijkt helemaal geen ingreep te hebben gehad. Hij heeft daadwerkelijk Istanbul bezocht. Terwijl ik het wel had begrepen als hij iets aan die inhammen had gedaan. Zijn het eigenlijk nog wel inhammen als ze elkaar in het midden raken?” Gijs, die naast zijn vrienden zit, kijkt nerveus naar zijn telefoon.

Zijn moeder neemt het over. “Ik had het niet erg gevonden als Gijs wat liet doen aan die Lambiek-achtige situatie op zijn hoofd. Moet je zien, hier, aan de zijkant. Die plukjes. Dat ziet er toch niet uit? Ik denk dat je zonder Corsica (zoals de omgeving van Gijs het laatste stukje haar op zijn hoofd beschrijft) gewoon blijer zou zijn. Een middagje doorzetten en je hebt er jaren plezier van. Toch, Gijs?” Gijs is stil.

Zijn moeder: “Dit is gewoon jammer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *