Studio Speld

Studio Speld

Nu in de schappen: Bueno voor hogeropgeleiden

Bueno eten is niet meer exclusief voor kinderen. Vanaf vandaag ligt er ook Bueno voor hogeropgeleiden in de schappen. Fabrikant Kinder probeert hiermee zijn doelgroep te verbreden.

Kinder wil de hogeropgeleiden op diverse manieren aantrekken via de nieuwe Bueno-variant. Zo kan men het nieuwe tussendoortje pas nuttigen nadat er een complexe rebus op het verpakkingspapiertje is opgelost. Daarnaast is de ingrediëntenlijst volledig in het Latijn.

Het nieuwe tussendoortje combineert een lekkere havermelkachtige vulling met een ingewikkelde krokante wafel. “Heerlijk voor het hogeropgeleide mondje”, aldus de fabrikant.

Dat wil overigens niet zeggen dat Kinder mensen wil uitsluiten met dit feestelijke tussendoortje: “Het heet Bueno voor hogeropgeleiden, maar dat betekent niet dat je het niet kunt consumeren als je niet hoogopgeleid bent. Maar we willen wel stimuleren dat hogeropgeleiden elkaar opzoeken om samen te snacken. Voor hoogopgeleide kinderen is deze verwennerij natuurlijk helemaal feest.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *