Photographee.eu - Shutterstock.com

Photographee.eu - Shutterstock.com

Mark (26) deelt op Instagram zijn ‘journey’ en onthult hoe hij 4 kilo is aangekomen in 3 maanden tijd

De 26-jarige Mark heeft zich vandaag tot zijn volgers gewend en eindelijk antwoord gegeven op de vraag die op ieders lippen brandde: hoe is het hem gelukt om vier kilo aan te komen in slechts drie maanden tijd? Hij neemt zijn vrienden, familie en andere volgers mee op zijn inspirerende ‘journey’.

“Het begon allemaal na de coronaperiode”, begint Mark zijn verhaal. “Ik zat lekker in m’n vel, misschien wel iets té lekker. Dus heb ik besloten om langzaam maar zeker steeds minder te sporten. Niet in één keer, maar gewoon rustig afbouwen, en dan uiteindelijk toewerken naar nul keer per week fitnessen.”

“Belangrijk is ook om je eetpatroon te wijzigen. Niet af en toe tussendoor snacken, maar gewoon de hele dag door snacken. Lekker ongezond eten, en dan het liefst ook nog producten die niet echt verzadigen. Dat is wat mij heeft geholpen om langzaam, sluipenderwijs, een beetje aan te komen.”

“Misschien kennen jullie de uitspraak ‘Mens sana in corpore sano’. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Je hoort het al: om je lichaam enigszins te verwaarlozen, moet je ook je geest enigszins verwaarlozen. Ik werk zelf daarom altijd met de drie O’s: onrust, ongeluk en overmaat. Dat is wat mij verder helpt. Maar verder moet je zelf natuurlijk doen waar je je niet fijn bij voelt. Het is jouw proces!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *