NPO / Sophie & Jeroen

NPO / Sophie & Jeroen

Mona Keijzer wil glazen plafond voor incompetente naarlingen doorbreken

Mona Keijzer, aanstaand minister voor wonen, wil het glazen plafond doorbreken voor incompetente naarlingen.

“Te vaak nog blijven mensen die niets kunnen en die niemand echt mag steken in hun carrière. Er is een doorzichtig plafond waar ze maar niet doorheen komen. Ik wil die barrière doorbreken, niet alleen voor mezelf, maar voor alle gemenerds die er niks van bakken.”

Keijzer, die onlangs nog haar incompetentie en naarheid herbevestigde toen naar buiten kwam dat ze had geprocedeerd tegen de komst van een woonzorgcomplex voor dementerende ouderen in Edam/Volendam, geeft ook echt aan het niet alleen voor zichzelf te doen.

“Ik wil een voorbeeld zijn voor jonge gluiperds die weinig in hun mars hebben. Ook voor hen liggen er topfuncties in het verschiet. Geen geweten hebben, geen reflectief vermogen, hartvochtigheid: het hoeft je allemaal niet in de weg te staan. Ik ben het levende voorbeeld. Zolang je maar bij de juiste mensen boven je slijmt en naar de juiste mensen onder je trapt.”

Keizer pleit verder voor een incompetentie-quotum om de emancipatie te versnellen. “Met de benoeming van zowel Fleur Agema, Marjolein Faber en ik komen we al een heel eind. Helaas is Gidi Markuszower niet door de screening van de AIVD gekomen. Maar zijn tijd komt nog wel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als je dementerende mensen tegenwerkt, krijg je de NAVO baas niet aan jouw kant natuurlijk. Ik hoop voor Mona dat hij geen actieve herinnering aan dit voorval overhoud.

Reageer