NOS

NOS

Rutte: ‘Als premier moet je vaak moeilijke besluiten nemen, dan is dit ook weleens leuk’

Minister-president reageert op ontslag Mona Keijzer

Demissionair minister-president Mark Rutte heeft vanuit New York gereageerd op het ontslag van Mona Keijzer als staatssecretaris van Economische Zaken. Hij laat weten dat hij eraan gewend is om als premier moeilijke besluiten te nemen. “Dat hoort bij dit vak, daar loop ik niet voor weg. Als je dat niet kunt, moet je de politiek niet ingaan. Dat neemt niet weg dat je flink met zulke keuzes kunt worstelen. Dus dan is dit ook weleens leuk, eerlijk is eerlijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Omdat ik even weg was heb ik dit over gelaten aan mijn collega’s Grapperhaus (minister van justitie met een strafblad), de Jonge (dictator ambities) en Hoekstra (schaatser). Verder heb ik nergens een actieve herinnering aan. Geen tijd voor, ik moet een schaduwpandemie beginnen. Of is die al begonnen??

Reageer