Shutterstock / Arman Novic

Shutterstock / Arman Novic

Verduurzaming: glazen plafond krijgt dubbel glas

Om energie te besparen wordt het glazen plafond voorzien van dubbel glas. Henk-Jan Huigrok van advocatenkantoor Huigrok en Janszoon nam vorige week, in overleg met Egbert en Diederik, het besluit hiertoe. “Het verduurzamen van het glazen plafond is voor ons hard nodig om er deze winter lekker warmpjes bij te blijven zitten.”

Boudewijn, Arnoud en Philip ondersteunen het besluit van Henk-Jan van harte. “Wanneer er dubbel glas in het glazen plafond zit, dan gaat het ook minder snel stuk”, vult Ferdinand aan, terwijl Ewout en Johan driftig meeknikken. Ook Roderick, Pieter, Victor, Arthur, Constantijn, Berend en Frederik zijn grote voorstanders van het plan: “Dubbel glas scheelt niet louter energie, maar weert ook meer geluid. De voordelen zijn legio.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *