Shutterstock / SpeedKingz

Shutterstock / SpeedKingz

Hoe is het leven zonder smartphone? Wij namen de proef op de som en pakten de iPhone van onze tienerdochter af

Een leven zonder smartphone: stiekem zouden we het allemaal wel willen maar toch durven maar weinigen echt de stap te nemen. En dat terwijl de mensen die hun smartphone weg hebben gedaan meestal ontde
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kan niet geloven, dat dit waarheidsgetrouwe artikel in ‘De Speld’ geplaatst is. Iedere IPhone-gebruiker dient het aantal gebruiksuren van haar/zijn ‘mobieltje’ tot een minimum moeten gebruiken. Zij komen dan tot de ontdekking, dat er nog meer mensen op aarde leven.

Reageer