MAYA LAB / Shutterstock

MAYA LAB / Shutterstock

Nagenieten: Top 10 momenten op je smartphone dit jaar

Het jaar nadert zijn einde, dus is het tijd om de balans op te maken: wat waren de top 10-momenten die jij op je smartphone beleefde?

1. Toen je een half uur scrollde toen je darmkramp had en toevallig veel reels over scheten laten voorgeschoteld krijgen.

2. Binnen vijf minuten in slaap vallen terwijl je Arjen Lubach op Youtube luisterde en vervolgens om 4 uur ’s nachts wakker werd terwijl je jezelf in je stroomkabeltje had gerold.

3. Toen je tijdens de begrafenis van je oma toch even de tijd nam om op al je appjes te reageren.

4. Reactie getypt op Linkedin-bericht van iemand die je vaag kent, uiteindelijk niet gepost omdat je gebeld werd en daarna vergat dat je dat bericht uberhaupt wilde sturen.

5. Toen je dat filmpje over die gevallen fietser doorstuurde om je twee minuten later te realiseren dat je deze al 2 keer hebt doorgestuurd maar het je simpelweg niet kon herinneren.

6. Vriend van je reageerde met een vreemde emoji toen je een video doorstuurde.

7. Toen je erachter kwam dat Youtube Shorts, Instagram Reels en TikTok eigenlijk precies hetzelfde zijn en je al die tijd de illusie kreeg dat je keuzevrijheid had.

8. Toen je in de bus zat en bij een gast schuin voor je mee keek op zijn smartphone terwijl hij reels zat te scrollen, een video van die gast met die dikke schuddebuik helemaal af keek, toen nog een keer de eerste drie seconden ervan keek, naar de volgende video scrollde, toen weer terug ging naar de video van de man met de dikke schuddebuik die veel döner eet, en daar nog eens tien seconden van keek.

9. like gekregen van iemand die je drie jaar geleden op een feestje probeerde te versieren.

10. Die keer dat je je voornam je gebookmarkte video’s en berichten op X een keer terug te kijken, maar dat toen niet deed.

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *