Shutterstock / HeukersMedia

Shutterstock / HeukersMedia

Ali B beroept zich op zijn recht om te rampeneren

Vandaag is in de rechtbank in Haarlem de rechtszaak tegen Ali B begonnen. Hij wordt beschuldigd van het seksueel misbruiken van drie vrouwen. In zijn openingsstatement laat de rapper weten dat hij zich beroept op zijn recht om te rampeneren.

“Edelachtbare, deze moet je voelen”, opent B. zijn betoog. “Ik heb jarenlang mijn mond gehouden rond de in mijn ogen valse beschuldigingen die aan het licht kwamen in het programma BOOS, maar nu breng ik vette gekke bengers.” “Want”, zo verklaart B, “wacke rechters likken m’n cracker.”

Volgens advocaat Bart Zwier wil B. volledige openheid van bouncen op die beat geven. Zo laat hij tijdens het geding weten: “Hij geeft geen ene moer, want het is Ali.” “Wat?” vroeg de slechthorende rechter vervolgens, waarna Zwier opnieuw antwoordde met “Ali”.

Yes-R en Partysquad weigeren vooralsnog te reageren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nieuwe getuige meldt zich. Oud koningin Beatrix doet met terugwerkende kracht aangifte van de zonder gene en tegen alle ethoek in ontvangen zoen van Ali B. Ze kon zich niet meer herinneren of hij nu ook zijn tong naar binnen probeerde te duwen

Reageer