NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Ali B verbaasd dat hij niet op Epstein-lijst staat

Dankzij een beslissing van de Amerikaanse rechtbank is een lijst namen vrijgegeven van mensen die banden hadden met Jeffrey Epstein. Dat leidde tot verbazing bij Ali B, die nergens op de lijst te vinden is: “Ik zou toch zweren dat ik op dat eiland ben geweest.”

De oud-coach van The Voice kwam na een aflevering van BOOS twee jaar geleden in opspraak om vermeend seksueel misbruik. Om in lijn met dit verhaal nu niet te verschijnen op de Epstein-lijst lijkt vrij onwaarschijnlijk. Hoe het kan dat Ali B zijn naam nergens wordt genoemd in de 943 pagina’s aan vrijgegeven documenten wordt nog onderzocht.

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *