Shutterstock / Alexandros Michailidis

Shutterstock / Alexandros Michailidis

Rutte betuigt medeleven met beschadigde auto’s in Nieuwegein

Premier Mark Rutte heeft geschokt gereageerd op de verschrikkelijke gebeurtenissen van gisteravond in Nieuwegein. In de parkeergarage van het St. Antonius Ziekenhuis zijn alle zes de rijhellingen ingestort. Rutte betuigt zijn medeleven met de beschadigde auto’s.

‘Een verschrikkelijke gebeurtenis’, schrijft de premier in een bericht op X. ‘Mijn medeleven gaat uit naar alle auto’s en hun eigenaren. Dit had nooit mogen gebeuren. Wat de Nederlandse regering betreft was dit een keiharde rode lijn. Ik sluit niet uit dat er sancties volgen tegen het architectenbureau van deze parkeergarage.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Onze premier toonde medeleven met de beschadigde auto’s in die parkeergarage. Medeleven met de gedupeerde autobezitters zal de Speldredacteur bedoeld hebben.

Reageer
gravatar

Medeleven van de premier met de beschadigde auto’s? Blijkbaar had de bewindsman het meer te doen met de getroffen auto’s in die parkeergarage dan met de gedupeerde autobezitters. Raar, slordig foutje van de Speldredacteur.

Reageer