Shutterstock / Alexandros Michailidis

Shutterstock / Alexandros Michailidis

Rutte: ‘Niet op Israël stemmen tijdens Songfestival is antisemitisch’

Israël plaatste zich gisteravond in Malmö voor de grote finale op zaterdag, en lijkt volgens de bookmakers een grote kanshebber voor de eindoverwinning. Mark Rutte doet een schepje bovenop de bestaande steun: “Niet op Israël stemmen tijdens het Songfestival is antisemitisch.”

“Steeds vaker geven mensen aan tijdens het Songfestival niet op Israël te willen stemmen”, vervolgt Rutte. “Laten we dit beestje gewoon bij de naam noemen, wat mij betreft is dat puur antisemitisme. Als Israël van Nederland geen 12 of 10 punten krijgt mogen wij ons flink achter de oren gaan krabben hoe het nou echt gesteld is met de Jodenhaat in ons land.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is een schande dat Rusland niet mag meedoen. Hun dappere strijd tegen de fascisten wordt niet op waarde geschat.
Mark Rutte kan zich daar beter op richten dan dat geneuzel in de gaza.
Vlad zorgt ook altijd voor een eerlijke telling. Rusland douze points!!

Reageer