NOS & Nomad_Soul / Shutterstock

NOS & Nomad_Soul / Shutterstock

Alleen clownsopleiding krijgt geen langstudeerboete

Wie straks langer dan een jaar uitloopt tijdens het halen van een bachelor of master moet een langstudeerboete betalen. Dat heeft het nieuwe kabinet besloten tijdens de formatie. Er is alleen één uitzondering: de clownsopleiding.

“Ik ben blij dat we voor elkaar hebben gekregen dat deze opleiding niet onder de nieuwe regels valt. De samenleving snakt naar meer clowns”, zegt Caroline van der Plas. “Ik vind dat jonge kinderen die later graag clown willen worden hun droom moeten kunnen najagen. Zonder een hogere prijs te betalen.”

Veel clowns in opleiding zijn blij met het besluit: “Anders was het huilen met de kraan open. Voor het eerst een keer geen pech.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nog meer goed nieuws voor a.s. clowns: cliniclowns kunnen ingehuurd worden tegen het lage btw tarief.
Overigens gaat de verlaging van dat tarief pas in per 2049. Dit omdat de programma’s van de belastingdienst aangepast dienen te worden.

Reageer
gravatar

Moet van ‘t Hart: dat negeren had ik ook met het invasieve paarse licht op het plein. Winkel noemer print ‘n stitch. Totdat ik daar koffie dronk, bijna avond, L.A. city of light. Lelijkheid 2 ligt in vijf delen op het gras. waar ook het museum nu verkwanseld is aan deze extra invasieve paarserij experts. Ik sta mensen bij tegenwoordig in de metro als deze langs Rijnhaven gaat, daar gaat de volgende schep vastgoed hand. Macaber licht is het licht dat u meebrengt naar deze stad en straat ontsierende kunst, dat u dat u t weet. Het is heel simpel als u alleen maar neemt kunt u de rekensom zelf uitrekenen op de lange termijn.

Reageer