LesleyMarie1213/YT.com

Hypocriet: Elisa gaat verkleed als Chucky maar heeft nog nooit iemand vermoord

Elisa gaat deze Halloween verkleed als Chucky. “Echt super hypocriet” vinden veel vrienden, want ze heeft in het echt nog nooit iemand vermoord. En ze maakt ook nooit vunzige grapjes. Waarom ga je dan verkleed als moordlustige pop, stellen haar vrienden als terechte vraag.

“Kim is wat dat betreft veel minder hypocriet,” aldus Elisa’s vriendin Carla. “Zij gaat verkleed als sletterige zuster. Dat is tenminste realistisch. In het echte leven is ze namelijk ook een sletterige zuster. Zij geilt elke werkdag haar patiënten op met haar met bloed bespatte witte verpleegsterspakje.”

Inmiddels hebben de gasten van het Halloween-feest besloten Elisa’s outfit niet te complimenteren. Carla, die verkleed is als heks: “Of je gaat als een aangedikte versie van jezelf, of je blijft gewoon thuis.”

Volg de Pin op InstagramFacebook en Twitter


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *