NOS

NOS

Politici bieden voortaan advertentieruimte aan in hun notities

Politici bieden vanaf nu advertentieruimte aan in hun notities. Dat maken verschillende lijsttrekkers en kamerleden bekend na de acute media-aandacht voor de zichtbare notities van PVV’er Gidi Markuszower over het conceptakkoord.

“Bij veel commercieel ingestelde partijleden is een lampje gaan branden”, aldus politiek duider Bert Bokhoven. “Zulke aandacht is hele harde knaken waard. En dat besef is alleen maar gaan groeien sinds Ollongren, Omtzigt en nu dus Markuszower.” Dit betekent overigens niet dat politici hun advertentieruimte zomaar voor iedereen beschikbaar stellen.

Caroline van der Plas flirt inmiddels met meerdere bedrijven uit de agrarische sector. Thierry Baudet onderzoekt momenteel op welke notities zijn eigen bedrijven het beste tot hun recht komen. Omtzigt twijfelt nog of hij bereid is te onderhandelen met geïnteresseerde bedrijven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *