NOS

NOS

PVV-Kamerleden genieten van welverdiende rust tijdens meireces

Terwijl Geert Wilders afgelopen weekend nog afreisde naar Hongarije om een speech te geven bij het ultra-conservatieve CPAC congres, zat de rest van zijn 37-koppige fractie op vrijdagmiddag al aan de welverdiende borrel. Het meireces betekent voor deze kersverse Kamerleden eindelijk even rust van het maandenlang niets doen.

Dennis Ram, die zich namens de PVV bezig houdt met onder andere ontwikkelingssamenwerking, maakt een zichtbaar uitgeputte indruk. “Het zijn zoveel indrukken in die eerste maanden”, verzucht hij. “Al die debatten waar je niet bij aanwezig kan zijn omdat je bezig bent met het indienen van geen enkele motie en het retweeten van Wilders. Het is echt aanpoten hier!”

Over zijn plannen tijdens het meireces kan Ram nog niet heel veel kwijt. “Misschien dat we nog een dagje met het gezin naar Hellendoorn gaan, maar ik moet eerst even met Geert overleggen of dat oké is. Waarschijnlijk wordt het gewoon twee weekjes thuis, even lekker niets doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als eerste reserve op de PVV-lijst hoop ik wel, dat die regering met die hol-maten van Geert er gauw komt. Dan worden een paar van mijn PVV-collega’s minister en kan ik ook op die kamerbankjes gaan zitten retweeten. Ik kan ook niet wachten op dit soort betaald reces (vakantie heette dat vroeger).
Als ik er eenmaal zit, verlaat ik overigens onmiddellijk de fractie en begin mijn eenmanspartij, de Freedom United Corporate Killers (afgekort FUCK).
Dan wordt het pas echt genieten.

Reageer
gravatar

Een gevangene kost gemiddeld 7.500 euro per maand, (al zit je met speciaal regime – denk Dion Graus al snel op het dubbele) Als je dan nog de schade meetelt die de gemiddelde crimineel aanricht, bewijst de PVV ons een geweldige dienst door ze van de straat te houden.