Shutterstock / muse studio

Shutterstock / muse studio

Dagelijks hardlopende vriendin haalt jou over ‘ook eens een keertje een marathon te lopen’

“Je moet echt eens een keer meelopen bij een marathon”, dat zegt een vriendin die al jaren dagelijks aan hardlopen doet tegen jou. “Het zou je goed doen. En daarnaast is het ook heel gezellig hoor. Die 42 kilometer valt ook echt mee. Alle mensen om je heen slepen je er ook echt doorheen. Laten we beginnen met iets in Nederland, Rotterdam volgende week? Of anders Utrecht in mei? Zou echt vet zijn. Dan kunnen we volgend jaar misschien samen naar Boston of New York om te lopen.”

Je laat weten ‘er nog even over na te denken’ en gaat volgende week voor het eerst in maanden weer naar de sportschool.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *