Alexander Tolstykh / Shutterstock / Studio Speld

Alexander Tolstykh / Shutterstock / Studio Speld

5 hardlooproutes waar je door de meeste mensen gezien wordt

Lekker hardlopen, maar ook veel gezien worden: voor veel hardlopers gaat dat niet samen. Ten onrechte. Dit zijn de vijf hardlooproutes waar je het meest wordt bekeken.

Keukenhof
Prachtige looproute tussen hectares vol bloemen door. Maar, nog belangrijker: ook tussen hordes Aziaten door. Met een beetje geluk wordt je zelfs nog op de foto gezet ook!

Kalverstraat
Helaas al door veel hardlopers ontdekt, maar dat mag de pret niet drukken. Tip: zorg dat je voor sluitingstijd gaat hardlopen. In het weekend, op feestdagen en tijdens vakanties heb je de meeste bekijks. Loop ze!

NOS Journaal
Hardlopen bij het best bekeken programma van Nederland? Dan moet je naar het 8 uur journaal van de NOS. Nadelig is wel dat de studio best klein is en je geen lange stukken kunt rennen zonder tegen een muur of camera te botsen, maar je kan wel rekenen op een publiek van pak ’m beet 2 miljoen. Ben je even niet in de gelegenheid om naar de studio te komen? Ga dan lekker een rondje hollen bij een grote uitslaande brand of een G7 top.

Concert Madonna
Lekker joggen terwijl hordes gillende mensen je bekijken? Daarvoor moet je naar een concert van Madonna. Maak gerust ook even een ommetje door de Golden Circle. Jog daarna eens langs een rij met barretjes waar je drinken kan halen, zodat je zeker weet dat aan het einde van je rondje iedereen je gezien heeft. Voordeel: je kunt tijdens je rondje hardlopen overal flesjes water krijgen. Nadeel: een concert van Madonna ligt niet altijd in de buurt. Voor de echte hardloopliefhebber staat Madonna op 1 en 2 december in de Ziggo Dome in Amsterdam.

In een hitserie van een grote streamingdienst
On demand joggen? Waarom niet! Streamingdiensten zijn dé place to be als je gezien wil worden tijdens het hardlopen. Dus maak een mooi rondje door de Britse landerijen waar stomende Bridgeton-scènes worden opgenomen. Niet zo van de kostuumdrama’s? Je kunt ook écht veel hardlopend bekeken worden in series zoals Breaking Bad, Emily in Paris of Rick and Morty. Vergeet je Strava niet aan te zetten!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

meneer de Pannenkoek route staat er niet bij vermeld en ook geen regenboog sjarreton estafette

ja en?

ben geen nagemaakte, ben helemaal niet gek
nagemaakten, meelopers, klepperaars
en moordenaars
moordenaars van het woord
weet van niks
en ik heb het versloten
dat was de goede gewoonte
neeeh, moooh, het tettert hier eindeloos
voor het niet verstaan
veel plezoer met je … fuif op/bij de ………….
en dan voor je dertig als je een vrouw ben
leggeuh ze je tam lam

Reageer
gravatar

Directievergadering van HOY-Worst BV
Een uitdaging om lekker om de tafel te joggen en de verleiding te weerstaan om van de uitgestalde worsten af te blijven.

Reageer