Shutterstock - Florinel Zone

Shutterstock - Florinel Zone

Buurman roept ‘lekker sportief’ naar je tijdens hardlopen maar bedoelt eigenlijk ‘ontzettende uitslover’

Grappig, als je met oordopjes in langs je buurman rent, lijkt het net alsof hij ‘lekker sportief’, naar je roept, terwijl hij eigenlijk ‘ontzettende uitslover’ bedoelt!

Op het moment dat je hem passeert, perst hij er een glimlach uit. Hij zwaait zelfs naar je. Maar ook jij ziet dat zijn middelvinger net wat meer gestrekt is dan de andere vingers aan zijn hand. De buurman knipt de heg. Hij kijkt niet op. Behalve als ook Rianne van nummer 42 langs komt draven in haar sportlegging en oordopjes in. “Lekker bezig hoor”, roept de buurman. Rianne weet dat hij eigenlijk “sterf, met je killerbody” bedoelde.

De kop boven dit artikel is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis en ontvang een Speld-item als welkomstcadeau.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *