NOS

NOS

Lee Towers zingt YNWA in krankzinnige tijd van 2:06:32

De zingende kraanmachinist Lee Towers heeft vandaag vriend en vijand verbaasd door bij de marathon van Rotterdam het You’ll Never Walk Alone te zingen in een tijd van 2:06:32. Zelfs de meest optimistische schema’s hadden dit niet voorspeld. Verbijsterde analisten spreken van een ‘krankzinnige tijd’

.“Het was ongelofelijk”, hijgt een bezwete Towers na afloop. “Ik zat helemaal ‘in the zone’. Alles leek vanzelf te gaan. Op een gegeven moment was ik al bij ‘with hope in your heart’ en toen ik op de klok keek zag ik pas 1:18:00 staan. Toen wist ik: dit gaat een hele bijzondere dag worden.”

En dat werd het. Alsof hij niet moe te krijgen was vandaag, perste de zanger nog een eindnoot van 28 minuten en zesendertig seconden door zijn gouden microfoon. Towers spreekt van een ‘singer’s high’. “Echt een magisch gevoel. En dat in mijn laatste marathon. Prachtig om zo afscheid te nemen hier.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *