Studio Speld: Lisanne Vegt & Shutterstock & Pro Shots

Studio Speld: Lisanne Vegt & Shutterstock & Pro Shots

Teruggezet naar Tweede Divisie, ArenA ontploft, Cruijff ontmaskerd als seriemoordenaar: rustige dag voor Ajax

Ajax is per direct teruggezet naar de Tweede Divisie, van de ArenA is na een reeks explosies niets meer over en Johan Cruijff is ontmaskerd als seriemoordenaar met 118 slachtoffers op zijn geweten. Kortom: woensdag is tot nu toe een rustige dag voor de Amsterdammers.

“Dat is ook weleens fijn”, erkent een Al Qaeda-strijder die kennelijk momenteel de leiding heeft bij de club. “Met alles wat er dit seizoen al is gebeurd, kunnen we de kans om even op adem te komen wel gebruiken. We moesten vanochtend een kleine crisis bezweren toen de UEFA bekendmaakte dat alle Europese prijzen van ons worden afgepakt, maar sindsdien is het business as usual.”

Ajax maakte zojuist bekend dat Valentijn Driessen voor de rest van zijn leven benoemd is als hoofdtrainer. Ook werd het nieuwe clublogo met een kakkerlak en drie hakenkruisen gepresenteerd. Sjaak Swart heeft in een interview toegegeven altijd fan van FC Utrecht te zijn geweest. En jij hebt vrijkaarten gewonnen voor alle resterende thuiswedstrijden dit seizoen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *