NOS / Nieuwsuur

NOS / Nieuwsuur

Poffertjesbakker en nr. 3 op PVV-lijst Van Meetelen heeft nog niets gedaan: ‘Eerste kamervraag mislukt altijd’

Het is PVV-Kamerlid Rachel van Meetelen sinds haar installatie in de Tweede Kamer op 6 december nog niet gelukt om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de Nederlandse politiek. De poffertjesbakker en nummer 3 op de lijst van de PVV heeft vooralsnog geen amendement of motie ingediend, of een schriftelijke dan wel mondelinge vraag gesteld. Toch is er geen reden tot zorg, laat de poffertjesondernemer weten: “De eerste Kamervraag mislukt altijd.”

Volgens van Meetelen duurt het altijd even voor het werk als Kamerlid echt op gang komt. “Dat je eerst het een en ander moet weggooien, weet ik als geen ander. Maar dan moet je niet bij de pakken neer gaan zitten.” Ze wil dan ook benadrukken dat ze het riante salaris dat de nummer 3 op de lijst van de grootste partij van Nederland opstrijkt meer dan waard is. “Als er iemand is die vindt dat hard werken beloond en niets doen bestraft moet worden, dan ben ik het. Dat staat niet voor niets in mijn biografie op tweedekamer.nl.”

Het Kamerlid, tot nu toe goed voor 0 vragen, 0 amendementen en 0 moties, vindt dat ze met te weinig respect wordt bejegend: “Ik word door de media weggezet als poffertjesbakker die verder niets kan. Maar we doen echt wel meer dan alleen poffertjes bakken. We hebben ook verrukkelijke pannenkoeken en andere nostalgische gerechten die de Hollandse cultuur in stand houden. Je wordt toch ook niet zomaar de derde persoon op de lijst van de grootste partij van Nederland?”

Van Meetelen verzekert haar kiezers dat ze nog heel wat van haar kunnen verwachten: “Als ik eenmaal ben opgewarmd, en die eerste Kamervraag eenmaal gelukt is, dan zul je zien dat het achter elkaar doorgaat. Wie weet volgt er dan zelfs ooit wel een motie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vorige week maandagavond vond ik een dooie rat achter een discotheek en heb dat bij de portier van de discotheek gemeld, mag ik vragen wiens idee dit was? Midden op straat lag dat beest in een blok vlakbij de Oude Binnenweg. In Rhoon aan de buitenrand vind u het kruislaboratorium waar ze bijvoorbeeld eenden en gansen kruisen, het wordt er niet beter op, gegarandeerd, niet agendeert uiteraard..

Reageer
gravatar

Sorry, mevrouw het ging beter tijdens de wandeling na het uur van de prutser met de raamdecoratie. Mist praktische vaardigheden om het eigen feest in te richten, maar ja rotte tomaten waren afwezig gemasseerd toen. Dat ging jaren goed. Nu maakt de egodnk nooit meer plaats net als nooit meer slapen. Je speelt zo goed of slaapt zo goed als je laatste wedstrijd of dromen voor het slapen gaan. Ik zal u zeggen ik spoel de douche nog steeds uit vanwege deze viruskweeker (Maiterno), hij praat erom heen wederom en geen waarschijnlijk zelden last van voortschrijdend inzicht evenals de partijen waar hij zich tegenwoordig ook consultant noemt een mooie taas heeft die nu ook in plaats van een rugzak, bril is toch weer matig. Hij mist de ware coaching zoals zeggen dat zijn haar niet goed zit, vanaf dat moment ging hij over naar geld, dat was winst, luisteren toch wel he, ja toch, niet dan> Weer s wat anders dan Remkes in trainingspak in de snackbar begin oktober of een mevrouw waarvan een man smeekt om te zeggen hoe mooi ze wel niet is. goed laatste bericht over beren is wat ik ervan onthouden heb, lekkertaco’s eten omdat het o gezeelig is,

Reageer
gravatar

Toch liever kroketten dan bitterballen voor je het weet, zit je onverhoopt met een bamischijf en ontvang je een uitnodiging voor carnaval, dus dat betekent ook geen peterselie. Morgen stemt de EK over de geest van de wet, bureaucraten over de lettets, rekenen is afgeleerd, dyscalculie, zo rechtdoorzee vinden ze niks, erom heen praten, raam decoratie is een ander vak.

Reageer