Shutterstock / Monkey Business Images

Shutterstock / Monkey Business Images

Moeder blij voor dochtertje met mazelen dat ze The Great Reset niet mee hoeft te maken

Het is een vrolijke dag voor Instamoeder Jonica. Haar ongevaccineerde dochtertje Sophietje heeft mazelen. Op haar socials laat Jonica weten dat ze goede hoop heeft dat haar dochter The Great Reset niet hoeft mee te maken.

“Je gunt je kind het allerbeste”, schrijft de moeder op haar Instagram. “De gedachte dat ze agenda 2030 moet meemaken en ten prooi valt aan de bloeddorstige elites die alleen maar uit zijn op macht over mijn kleine meisje, dat is voor een moeder niet te verkroppen. Ik gun het mijn meid om dat nooit mee te hoeven maken #liefde #WEF #GreatReset”

Naar eigen zeggen zal Jonica altijd alles op alles zetten om haar kind te beschermen tegen al het kwaad in de wereld. “We wilden eigenlijk voor haar eigen bestwil met Sophietje naar Hongarije verhuizen. We zijn er helemaal klaar mee, al dat leed hier in deze corrupte bananenrepubliek. Maar met een beetje mazzel is dat dus niet meer nodig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *