Shutterstock / Gorodenkoff

Shutterstock / Gorodenkoff

Man timmert 12 keer dezelfde kast in en uit elkaar om aan dagelijkse beweging te komen

De 25-jarige Yaran heeft een bijzondere manier om aan zijn dagelijkse hoeveelheid beweging te komen. Hij timmert elke dag 12 keer dezelfde kast in en uit elkaar. Het houdt hem fit, en het scheelt hem weer een abonnementje op de sportschool.

“Het is een flinke kast”, laat Yaran weten terwijl hij met zijn hamer wat spijkers uit de kast probeert te wrikken. “In het begin deed ik echt wel twee uur over het in elkaar zetten en een uur over het demonteren. Ik kon echt maar drie sessies op een dag doen en dan was ik helemaal afgepeigerd."

Inmiddels is Yaran er al een stuk handiger in geworden, maar belangrijker: hij ziet zijn inspanningen beloond worden op de weegschaal. “Ik ben al twintig kilo kwijt joh, en ik heb nog geen cent uitgegeven aan de gym. Tuurlijk, zo’n Ikea-kast kost je eenmalig vijftig piek, maar dat haal je er makkelijk uit op deze manier.”

GAMMA introduceert het ‘nieuwe bewegen’ met de Klusbit. Een horloge om je beweging te monitoren wanneer je klusjes afvinkt in of rondom het huis. Want als #1 weet GAMMA als geen ander dat klussen ook een vorm van bewegen is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *