Shutterstock / Esik Sandor

Shutterstock / Esik Sandor

Bizar: deze vrouw doet tijdens werkdag urenlang niks

Deze vrouw krijgt het voor elkaar om tijdens haar werkdag urenlang niks te doen. Ze doet werkelijk geen ene reet, kijkt zelfs niet op haar telefoon. Hoelang duurt het nog voor haar werkgever dit wangedrag opmerkt?

Haar misdragingen op de werkvloer lijken geen eenmalige gebeurtenis. Sterker nog, ooggetuigen zeggen dat de vrouw dit al maandenlang doet. Het begin zou zelfs teruggaan naar haar oorspronkelijke aanstelling op de functie. Ronduit schandalig.

De vrouw zelf wil geen commentaar geven. “Ik ben aan het werk”, zegt ze, terwijl ze op een stoel zit en loom voor zich uitkijkt.

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *