Studio Speld

Studio Speld

Moment bedoeld voor foto loopt uit op culturele verrijking

Een bijzondere ervaring voor de 23-jarige Sanne afgelopen week. Wanneer zij in haar lange jas voor een langwerpig vierhoekig vlak staat, klaar voor een esthetisch aangename Instagramfoto, trekt uit het niets het blauwe vlak haar aandacht.

Een gevoel van ontroering, vervoering en een verlangen naar zingeving overvalt haar. Ze voelt diep van binnen dat iets haar emotioneert. Vreemd. Ze vraagt zich af of ze ongesteld moet worden en loopt verder naar het volgende vlak aan de muur. In het midden van een donker rechthoek ziet ze een witte vlek, ze visualiseert een lichtbron. Een gevoel van herkenning en warmte bekruipt haar. Wat is hier aan de hand? Wat zijn deze mysterieuze vlakken? En wie heeft ze hier aan de muur gehangen?

Met een vreemd voldaan gevoel loopt Sanne naar buiten. Haar telefoon trilt, Sanne hoort het niet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *