Shutterstock / Mariia Korneeva

Shutterstock / Mariia Korneeva

Week van de werkstress: deadline is vrijdag al

De Week van de Werkstress is vanochtend weer begonnen! Sterker nog, als je dit leest ben je eigenlijk al aan de late kant. De deadline is namelijk aanstaande vrijdag al.

Gedurende de week is er aandacht voor workplace wellbeing middels workshops (maandag), persoonlijke gesprekken met de bedrijfsarts (dinsdag), vaststellen welke 20 procent van de werkvloer onvoldoende productief is (woensdag) en daarop gebaseerde gedwongen ontslagrondes (donderdag). Daarna krijgt iedereen een opdracht die vrijdag af moet zijn.

Het thema van de Week van de Werkstress 2023 is 'Knallen of omvallen'.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

das pech zeg, had vandaag toch gerekend op Kartoffelsalat mit Bratwurst, das Gehackt gestern war auch niicht wunderbar; es war kein Tomatensuppe dann kann ich nicht die dosering von ballen wickeln und weighen, geen hamvragen dusver aan de orde! Nur dem Chimney Sweeper schreibpencilstiftTisch schade schade!! Ik reken nu alvast niet op de WiedergutmachungsSchnitzel demain.

Reageer