Shutterstock / Life science & Marcel Bakker

Shutterstock / Life science & Marcel Bakker

Bouterse gevonden in endeldarm drugssmokkelaar

‘Oud-president probeerde land te ontvluchten’

Oud-president Bouterse is vanmorgen vroeg gevonden in de endeldarm van een drugssmokkelaar. De ontdekking is gedaan op het vliegveld in Paramaribo, toen de smokkelaar zich opeens psychotisch begon te gedragen. De douane heeft later Bouterse kunnen inrekenen.

Het plan van Bouterse om Suriname te ontvluchten lijkt te gaan slagen tot de condoom waar de oud-president in zit verpakt knapt. Op dat moment komt er een gevaarlijke hoeveelheid Bouterse vrij in de bloedstroom van de smokkelaar. Artsen zeggen dat het wonder is dat de smokkelaar en Bouterse dit hebben overleefd. “Zoveel zuurstof zit er niet in de endeldarm,” aldus de behandelend arts.

Bouterse zal na een medische keuring en schoonspoeling worden overgebracht naar de gevangenis waar hij zijn straf zal uitzitten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *