Pieter Van Maele / Wikimedia

President Bouterse tevreden met veroordeling voor Decembermoorden

‘Vonnis bewijst dat ik Suriname tot een gezonde rechtsstaat heb omgevormd’

De Surinaamse President Desi Bouterse heeft laten weten zeer tevreden te zijn met de uitspraak van de rechtbank in het proces rond de Decembermoorden. Volgens Bouterse is het te danken aan zijn bewind dat het recht na 37 jaar kon zegevieren.

“Dit bewijst dat ik het land heb omgevormd tot een functionerende rechtsstaat. Eindelijk krijgt de hoofdverantwoordelijke voor de Decembermoorden zijn verdiende straf”, aldus Boutserse.

Beleef opnieuw het jaar met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu  2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een veroordeling na 37 jaar is het hoogste wat je van een negerstaat als Suriname kunt verwachten. Negerstaten kunnen zichzelf niet behoorlijk besturen.

Wanneer je linkse gekkies moet geloven komt dat door hun koloniale verleden.

👩🏿👨🏿🧑🏿👧🏿👦🏿🧒🏿👶🏿👵🏿👴🏿🧓🏿👩🏿‍🦱👨🏿‍🦱

Corrie.

gravatar

Bout of boud.
Hij heeft zijn land niet willen laten afglijden tot de bananenrepubliek die Nederland zo werd.
Zoiets als de Sovjet-Unie die ons met Oost-Europa heeft opgezadeld, de reden dat het Westen Rusland even hard haat dan het er bang voor was.
Waarmee het (Westen) steeds nieuwere waanzin moet ontwikkelen om zich moreel te rechtvaardigen met steeds ergere retoriek over de slavernij daarmee afglijdende tot het niveau van het ergste wat de Sovjet-Unie vertegenwoordigde althans in onze ogen.
En zo werd Nederland Suriname.
Naar de moer.

Reageer
gravatar

Moer.
Vrij vertaald, zoals moeder het niet zou willen.

Beste Mieke,
Je doet je best om te geloven dat Bouterse zijn land niet wilde laten afglijden.
Een rat voor ogen met haat waar jij naar vernoemd is gedoemd te mislukken.

Kijk verder en zie dat met negatieve indruk het positieve kan lukken.

Ik ben Benny wel!

gravatar

Bijzonder hoe het sterke Surinaamse volk steeds weet te overleven. Maar hoeveel eigenwaan zit er in zo’n dom volk. Als je daar voortdurend rekening mee moet houden, zoals ook in de VS, dan kun je je voorstellen hoe de zaken ervoor staan. De meeste Nederlanders staan nu op dat niveau. En voortdurend rekenen wie de zwarte stem krijgt. Dat is de befaamde voet in de deur van de Jehova’s. En daarom moet Nederland voor hen ook steeds meer negers binnenhalen om te bewijzen dat het ze niet om de slavernij gaat.

gravatar

Opportunisme is dat buitenlanders zich wat misschien even wat onzeker voelen en zich daarom des te harder uitsloven als Nederlander. Bluf. Die uitsloverij beheerst de media dag en nacht.

gravatar

Opportunisme.

Je ziet dat zwarten in leidinggevende posities, de media, bijvoorbeeld in de VS altijd een iets hoger IQ hebben en lichter zijn.
Net zo min als Obama (die van de drones een internationale trend maakte waarin nu de Turken een hoofdrol spelen, en die de staatsschuld verdubbelde naar 20 triljoen) een echte neger was maar een cover, is Bouterse er een. Voor die iets andere tint maken ze elkaar normaal gesproken af in landen waar geen blanken zijn.

gravatar

Het is nog niet over. Er is nog een groep hardnekkige opportunisten die voor problemen kan zorgen.

Vergelijkbaar met aanhangers van Trump, Erdogan, Putin, Duterte, Maduro, Pinochet, …

gravatar

Ook Obama heeft zijn best gedaan om niet uit de band te springen, de reputatie van de negers niet te schaden als vaderlandslievende Amerikaan en gehoorzaam zijn bommen af te leveren.

Reageer
gravatar

Ben ik nu erg achterdochtig als de vraag in mij opkomt of Bouterse net zo voortvarend is geweest in het laten functioneren van het gevangeniswezen?

Reageer