mapman / Shutterstock

Waarom willen mensen per se drugs uit de haven als je het ook op elke straathoek kan halen?

Vorige week zijn er meerdere keren mensen aangehouden die drugs in de Rotterdamse haven wilden halen. De vraag is alleen: waarom willen mensen per se drugs uit de haven als je het ook op elke straathoek kan halen?

“Ik snap het niet. Je gaat toch ook niet naar Saoedi-Arabië om bier te halen?” zegt iemand op X. “Je ken verdomme op elke straathoek hier in Rotterdam wel wat halen en dan gaan mensen het proberen op een verboden terrein. Dan vraag je er wel om om gepakt te worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als er tegen ‘de havenarbeiders’ wordt opgetreden, ontstaat de vraag: Hoe komt het spul op de straathoek?

Reageer