Studio Speld: Lisanne Vegt

Studio Speld: Lisanne Vegt & Shutterstock / Pixel-Shot

Scheurkalender op toilet was weer leuk voor 3 dagen

Wat begon als een optimistisch en leuk plan lijkt na enkele dagen al compleet in het water te zijn gevallen. De scheurkalender op het toilet van Julia en haar huisgenootjes, die 366 leuke quotes en grapjes bevat, is officieel blijven steken op 3 januari.

“We hadden goede hoop dit jaar”, vertelt Julia. “We hadden er wel zin in, maar de lol is er eigenlijk weer vanaf. Ik scrol toch liever gewoon op TikTok in plaats van nutteloze quotes bekijken die je toch wel weer vergeet.”

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief de beste artikelen van De Pin uit 2023. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *