Shutterstock / Twitter: madeofdrew

Shutterstock / Twitter: madeofdrew

Dit is de man die op elk toilet in de kroeg een schaamhaartje legt

Grote kans dat je in het weekend geconfronteerd wordt met het werk van Luuk uit Eindhoven. Dat is namelijk de man die op elk toilet in verscheidene kroegen een schaamhaartje legt.

“De gewoonte is eigenlijk per toeval begonnen”, vertelt Luuk. “Paar jaar terug stond ik in de kroeg te pissen en toen dwarrelde er een schaamhaartje van me op de bril. Dat beeld is me altijd bijgebleven. Als ik eraan terugdenk lijkt het ook alsof het in slowmotion gebeurde.” Sindsdien gaat Luuk met een pincet stad, kroeg en land af om in zoveel mogelijk kroegen de toiletbril te voorzien van een krullend schaamhaartje.

“Waarom ik het doe? Hoezo waarom?” aldus de Eindhovenaar die de vraag beantwoordt met een vraag. “We hebben allemaal hobby’s toch? De één zuipt ieder weekend zijn kop eraf, de ander ruikt graag aan bowlingschoenen en sommigen laten graag sporen van schaamhaar achter. Ik doe het alledrie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *