FotoHelin / Shutterstock

FotoHelin / Shutterstock

Eindelijk: de robotmaaier die ook je schaamhaar meepakt

'Je merkt er bijna niets van'

Ben jij eigenaar van zowel een hard groeiende grasmat als een forse struik schaamhaar? En blijf je toch wat beteuterd achter als je robotmaaier het gazon keurig heeft geëgaliseerd, maar de ongerepte rimboe in je broekje ongerept heeft gelaten? Dan is de nieuwe Siemens Allmower Sensitive© écht iets voor jou. Deze robotmaaier gaat vol optimisme en onbevreesdheid zowel je gras als je bikinilijn te lijf.

Het nieuwste stukje maai-innovatie werkt met een indrukwekkend messen-ensemble en een zachte huidvriendelijke strip van aloë vera, waardoor het moeiteloos is opgewassen tegen stug onkruid én dikke zwarte krulharen. "Het apparaat herkent vrijwel feilloos of het op een grasmat rijdt, of over een venusheuvel", weet Siemens-engineer Harco de Keersemaecker. "Het is wel goed om te benadrukken dat het apparaat niet geschikt is voor mannen. En dat het cruciaal is dat je stilzit tijdens de maaibeurt. Maar dat zal niet zo'n probleem zijn, want bij de meeste proefpersonen was onze maaier binnen twee minuten klaar. De customer experience staat bij ons hoog in het vaandel, zie bijvoorbeeld ook de Bluetoothverbinding waarmee hij tijdens de maaibeurt al je Spotify-favorieten voor je opdist. Heel ontspannend!"

Proefpersonen zijn goed te spreken over de robotmaaier: "Vroeger kreeg ik vooral complimenten over hoe mijn tuin erbij lag, maar nu ook over de staat van mijn schaamhaar, die is helemaal winterklaar", vertelt student Liberal Arts & Sciences Judith (23). "Ik durf wel te stellen dat ik inmiddels het mooist aangelegde schaamtuintje van de buurt heb", glimt de 44-jarige Marjan, moeder van drie kinderen, vol trots. "Ik zie de buurvrouwen vol jaloezie naar binnen kijken."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *