Shutterstock / Djomas

Shutterstock / Djomas

David heeft ‘uitstelgedrag aanpakken’ als goede voornemen voor 2023

Elk jaar wordt er rond deze tijd aan veel mensen gevraagd of ze nog goede voornemens hebben. Zo ook aan David, die zowaar zonder aarzelen deze vraag kan beantwoorden. Zijn goede voornemen is namelijk om van 2023 het jaar te maken waarin hij zijn uitstelgedrag eens flink aanpakt.

Dankzij zijn hardop uitgesproken voornemen, valt er een last van Davids schouders. “Het is voor mij heel fijn om zo vroeg al een duidelijke ambitie voor het jaar te hebben. Nu weet ik precies wat me te doen staat: doelen visualiseren en binnenkort maar eens actie ondernemen. Dat was vorig jaar bijvoorbeeld heel anders.”

Op de vraag of hij al goede voornemens heeft voor volgend jaar, geeft David zuchtend antwoord. “Dat zie ik tegen die tijd wel weer, hoor.”

Heb je betrouwbaar nieuws wel gewaardeerd dit jaar maar heb je geen behoefte aan nog een abonnement? Steun de redactie eenmalig voor het nieuwe jaar voor de prijs van.. nou ja wat je ervoor wil geven. Doneer nu hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *