Shutterstock / Cast Of Thousands

Shutterstock / Cast Of Thousands

Goed begin van het jaar: Eline heeft al haar goede voornemens van 2014 gehaald

Je kent het wel: goede voornemens. Waar de meeste mensen worstelen om ze vol te houden, kan de Utrechtse Eline nu al met trots zeggen dat ze al haar goede voornemens van 2014 heeft gehaald.

Wij spraken de Utrechtse over haar enorme prestatie. “Het was niet altijd makkelijk”, vertelt ze terwijl ze haar lijstje erbij haalt. “Ik had af en toe echt van die momenten dat ik dacht, ik kan het niet; waar ben ik mee bezig?! Maar het helpt vooral als je je nieuwjaarsdoelen realistisch houdt.”

“Zo had ik in 2013 nog nóóit voet gezet in een sportschool. Sinds 2014 kan ik met trots zeggen dat ik 2 zumba lessen heb gevolgd, 1 BBB les, 256 foto’s heb gemaakt voor de spiegel in de sportschool en 5 keer een gym abonnement heb opgezegd.”

Ook een beetje hulp van buitenaf kan geen kwaad, stelt Eline. “Dat kan net het duwtje geven dat je nodig hebt. In mijn geval wilde ik meer tijd voor mijzelf en minder geld uitgeven aan impuls koopjes. Daar hebben de prijsstijgingen en mijn burn-out sterk bij geholpen. Mijn geld gaat nu vooral op aan huur en boodschappen en sinds ik thuis zit heb ik meer dan genoeg ‘me time’.”

Tot slot vroegen we Eline of ze al aan haar goede voornemens voor 2015 begonnen is: “Nog niet”, zucht ze. “Het was best een intense lijst van voornemens. Ik denk dat ik 2015 even oversla en volgend jaar weer fris begin aan mijn voornemens voor 2016.”

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief de beste artikelen van De Pin uit 2023. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *