Prostock-studio / Shutterstock

Prostock-studio / Shutterstock

Chiel aangewezen door vriendengroep als verkenner voor de after dit weekend

Een vriendengroep uit Amstelveen heeft Chiel benoemd tot verkenner voor de after van dit weekend. Dat hebben ze zojuist bekendgemaakt.

Volgens de woordvoerder van de vriendengroep moet Chiel op zoek gaan naar de meest geschikte locatie voor hun zaterdagavondactiviteit na het uitgaan. “Wij geloven dat Chiel de perfecte persoon is om verkennende gesprekken te voeren met verschillende locaties en andere vriendengroepen. Met zijn ruime ervaring en kennis van onze voorkeuren zijn we ervan overtuigd dat Chiel tot een fantastisch resultaat zal komen.”

Chiel zelf heeft aangegeven blij te zijn met de ontwikkelingen en hoopt zijn eindrapport uiterlijk zaterdagmiddag te presenteren. “Het ziet er veelbelovend uit. Momenteel voer ik verkennende gesprekken met potentiële after-locaties in oost en west. Het lijkt erop dat oost de beste kans maakt, maar dan moeten zij wel ons tegemoetkomen wat betreft muziek en de eindtijd.”

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *