NOS

NOS

Van Strien adviseert Wilders om Hereswint Investments BV als nieuwe verkenner aan te stellen

Gom van Strien stopt als verkenner. De PVV-senator werd door NRC in verband gebracht met oplichting en omkoping en zijn oud-werkgever Utrecht Holdings heeft aangifte tegen hem gedaan. Van Strien adviseert PVV-leider Geert Wilders nu om Hereswint Investments BV als nieuwe verkenner aan te stellen.

“Vanwege de ontstane onrust ben ik niet de juiste man om de verkenning van de kabinetsformatie in goede banen te leiden”, zegt Van Strien in een verklaring. “Aan Hereswint Investments BV is deze taak wel toevertrouwd. Ik ken de mensen achter dat bedrijf bijzonder goed en ik weet zeker dat zij er het maximale uit zullen halen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mensen die overduidelijk ter plekke een naam hebben verzonnen voor op hun cv… Ik dacht dat het na Dion Graus het wel duidelijk moest zijn dat die iets te verbergen hebben. Zullen we nu Gidi Markuszower proberen?

Reageer