Studio Romantic / Shutterstock

Studio Romantic / Shutterstock

Organisatie van vriendenweekend onthult geplande activiteit voor zaterdag: bier zuipen bij het huisje

Een vriendengroep uit het Brabantse Heesch is voor een weekendje weg neergestreken op een vakantiepark in Breda. Direct na aankomst onthult de organisatie van het vriendenweekend de geplande activiteit voor zaterdag: bier zuipen bij het huisje.

De grondleggers van het initiatief zijn Luuk en Simon, die unaniem besloten dat dit de beste activiteit was die het volledige gezelschap leuk zou vinden. “Het was even wikken en wegen”, begint Simon. “Maar we zijn hier nou toch, dan kunnen we net zo goed gaan zuipen bij het huisje met z’n allen.” Luuk vult hem daarbij aan. “Precies dat. En bovendien is het leuke dat iedereen zijn eigen invulling kan geven aan deze activiteit.”

Hoe er door de groep op de activiteit werd gereageerd? “Met een hele ferme ‘heujjjjj!”, aldus Luuk.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

grappen en grollen erbij:

Weet je het verschil tussen een waterstofperoxidrek. Farth Fader en Madonna?

De 1 schijt teveel van de griesmolenpap en de ander was er te laat bij op het moment van een griesmolenklap en Madonna werd er dus knap van die griesmolenpap.

Reageer