Wikmedia Commons / Andre Engels CC-BY-1.0

Wikmedia Commons / Andre Engels CC-BY-1.0

NK Risk 2022 nadert ontknoping

Het zijn ongekend spannende tijden in de Emmeloordse Beatrix-hal. Op de evenementenlocatie wordt er namelijk toegewerkt naar de apotheose van het NK Risk ’22. Daarmee zou het in februari 2022 van start gegane toernooi de boeken ingaan als een vlot verlopen editie met weinig oponthoud.

De organisatoren van de wedstrijd kijken terug op een geslaagd evenement. Volgens hen verloopt het toernooi voor een groot deel volgens schema, op een paar kleine onderbrekingen na. “Het NK Risk 2022 werd eventjes kort verstoord door de start van het NK Risk 2023. Afgezien van dat incident hebben we hier kunnen smullen van strategische ingravingen, dynamische veroveringen en een aanvalstempo dat thuishoort op het állerhoogste niveau.”

Gezien de bordbezetting lijkt titelverdediger Jasper Kersbergen op de overwinning af te stevenen, al houdt de tacticus nog een slag om de arm: “er kan nog van alles gebeuren, de dobbelsteen is immers vierkant”. De organisatie geeft aan dat ongeacht de uitslag het NK een visitekaartje was voor de mondiale Risk-sport. “Wie er ook straks met de titel vandoor gaat, wij zijn immens blij met zo’n spectaculair toernooi dat in het teken stond van eindeloos speelplezier.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die paar 7miliseconden splits helpen je toch steevast om de moed erin te bovenin te blijven schakelen. Feature van de dag gaat naar de bananenschil op Reddit. En die toeschouwer in het voorbijgaan (fiancé zei de man die in 30 jaar de wijk niet verlaten had) maakte theater in de lucht met haar armen (not my …… problemo). Er was nogal wat afleiding tijdens het toiletbezoek in geuren en kleuren municipal. Kamtsjaka pact gooit meteen LHTBQ verkeer dicht en plat, dat biedt een legertje kansikan, ja Schwarzwalderkirsch bitte, die wijn was uitstekend maar wist niet dat dat t enige fijne was aan die precisie training exercitie, zelfs de bommen zijn omgekeerd, maar ja zal niet meer doen, vloeken met de juiste woorden is nu verbetering in de profielschets nog een pessao’tje doen dan maar. Vierkant rolling dice, kaartje schudt toch beter, ja toch? Niet dan? Het giet dat het plaatselijk overwaait.

Reageer