Shutterstock / Monkey Business Images / Studio Speld

Shutterstock / Monkey Business Images / Studio Speld

30 seconds komt met speciale lockdown-editie: 30.000 seconds

Voor je het weet is het 14 januari

Heb je Disney+ inmiddels wel uitgespeeld, zijn alle puzzels in huis gemaakt en is je magic unicorn ook wel toe aan een dagje rust? Probeer dan eens 30.000 seconds, de lockdown-editie van 30 seconds. Eén potje is goed voor minimaal zes dagen speelplezier. 

Speciaal voor deze lockdown-editie kozen de makers voor woorden die bijna niemand kent, zoals gremium, boucharderen, reciprociteit of пировать. Als je eenmaal aan de beurt bent heb je ruim acht uur de tijd om de woorden op je kaartje te omschrijven. Tip van de makers: zorg dat je mensen in je team hebt die verstand hebben van viscositeitscoëfficiënt en de Malinese burgeroorlog!

Heb jij één potje achter de rug? Houd vol! Nog maar zeven te gaan en het is 14 januari.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *