StudioSpeld, Shutterstock/filiz buber

StudioSpeld, Shutterstock/filiz buber

Boer daalt in waardering: nu lager dan 9,8,7

De boer in de spelkaarten is deze week gedaald in waardering. Na het laatste meetmoment is zijn positie gezakt tot net onder de 7. Dit betekent dat hij in de meeste spelletjes minimaal 3 plekken lager staat, maar soms ook nog meer.

Vooral voor de mensen die graag een potje hartenjagen, pesten, toepen, patience, jokeren, bridge, klaverjassen, bussen of fuck the dealer spelen is het even wennen. “Ik was net aan zet met klaverjassen en zag dat ik een boer als troef had, maar toen ik er mee opende bleek dat hij niet meer de hoogste was en gingen we nat”, zegt de 69-jarige Fie.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Na Febo , Zeeman en AH komen nu ook onze boeren met een eigen kledinglijn en leuke accessoires’.
Een groot deel van de nieuwe ‘farmer’collectie bestaat uit gezichtsbedekkende hoedies in de bekende boerenkleuren.

WimXP

Reageer
gravatar

Het kost wat moet om de NPO en Speld de boeren zwart te laten maken. Af en toe wat corrupte politiemannen een schwalbe (aaah doodslag hahahaha) te laten maken, wat ‘afschuw’ reacties, ingehuurde nep-rel-boeren, maar dan zal de boeren populariteit wel zakken.

Reageer