Raad het Gevoel - kun jij het onbestemde gevoel raden? cover

De De Speld Podcast

Raad het Gevoel: kun jij het onbestemde gevoel raden?

Deze week is de beroemde rubriek Raad het Gevoel weer terug, praten we met deurwaarder Wilco die altijd toeslaat op pakjesavond, en vertelt politiek verslaggever Jos Maalderink over het laatste nieuws van de formatie.

Beluister de aflevering via Spotify of Apple, of hier:


Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Storytel. Ga naar story.tel/despeld en probeer Storytel 30 dagen gratis uit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Muizenissen in te Familie Muizerhuisen? Een chagrijnige krokodil met verkeerde staart uit bed gestapt? Brombeer als als er geen goede nassi met saté te krijgen is? Hoop gedoe met pomparie maar totaal niet in staat een goede cocktail te maken? Veganistisch gezweijmel? D.I.Y. (nummer van artiest met grijze haren)?

Reageer