NOS

NOS

Omtzigt blij dat hij weer iets heeft om over te twijfelen

Pieter Omtzigt weet nog niet of zijn NSC-fractie bereid is te regeren met de PVV. Dat zei de partijleider na zijn eerste fractievergadering. Hij voegde eraan toe dat hij blij is weer iets te twijfelen te hebben.

"Eerlijk gezegd was ik bang om na deze verkiezingen in een zwart gat te vallen", geeft Omtzigt toe. "Ik heb zolang geaarzeld over deelname aan de verkiezingen, het programma en de premierskwestie dat het wel heel leeg zou voelen zonder nieuwe twijfel. Deze uitslag is een cadeautje. Ik ga me hier de komende tijd eens lekker in vastpiekeren."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lang heb ik getwijfeld of ik een reactie zou plaatsen en ik heb besloten dit niet te doen. Overigens als Omtzigt zaken zou doen met de PVV zou hij volwaardig kiezersbedrog plegen en zaken als democratie en menswaardigheid door de plee spoelen, maar dit terzijde.

Reageer