Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Onzekere tijden, misschien toch maar Rutte stemmen?

Niemand kan precies voorspellen waar het naartoe gaat met de wereld. Dat maakt veel mensen onzeker. Daarom overweegt een grote groep Nederlanders om bij de aankomende verkiezingen ‘toch maar weer gewoon op Rutte te stemmen’.

“Natuurlijk, hij heeft veel fout gedaan, maar hij deed het tenminste,” is de heersende gedachte. “En ondanks alles werd hij keer op keer verkozen. De langstzittende premier van Nederland ooit, dat zegt toch wel iets.”

“Ja, als er iemand is die ons door de oorlogen in Oost-Europa en het Midden-Oosten heen kan loodsen, dan is het Mark Rutte. Een beetje zekerheid in onzekere tijden, is dat niet precies waar we nu behoefte aan hebben?”

​​


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *