Shutterstock / Dmytro Zinkevych

Shutterstock / Dmytro Zinkevych

Peilingen: 16% kans dat Sjoerd gaat stemmen donderdag

De laatste peilingen richting de Europese verkiezingen zijn zojuist binnen. Hieruit blijkt dat er 16 procent kans is dat de 25-jarige Sjoerd uit Hoorn aankomende donderdag gaat stemmen. Een lichte stijging tegenover de eerdere peiling op 28 mei.

“Het is nog steeds erg weinig. Ik denk niet dat je van winst kan spreken als iemand niet gaat stemmen, dus het is nog even afwachten”, zegt politiek-duider Martijn de Kroeslep. “Veel mensen hadden verwacht dat hij na het zien van de aflevering van Kiespijn afgelopen zondag zou stijgen naar boven de 25 procent, maar dat is dus niet gebeurd.”

De Kroeslep maakt zich na de laatste peilingen zorgen over Sjoerd: “Als hij nu niet gaat stemmen, valt hij misschien wel voor altijd af.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *