Shutterstock / Belloborod & Ground Picture

Shutterstock / Belloborod & Ground Picture

Dodelijk verkeersongeval door de dode hoek van Sasha’s Gucci

Vrachtwagenchauffeur Joris (32) trof vandaag het fatale noodlot toen hij zich plots in de dode hoek van Sasha’s Gucci bevond. Het tragische ongeval speelde zich af rond 15:00 uur in de Utrechtsestraat.

“Ik heb deze bril vorige week gekocht in de Bijenkorf voor maar 300 euro, echt heel nice. Ik kan het dan alleen niet laten om na zoiets als vandaag te gaan twijfelen of dit het wel allemaal waard is”, vertelt Sasha terwijl ze de bril weer op haar neus zet en de ambulance nakijkt tot deze de straat uit is. Sasha laat nog weten blij te zijn dat ze het ongeluk niet heeft hoeven zien gebeuren, waarna ze verdrietig in haar auto stapt en de straat uitrijdt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *